Документи необхідні для візи в Китай

Документи необхідні для візи в Китай

 ДЛЯ ДОРОСЛИХ (ЩО ПРАЦЮЮТЬ):

  1. Заповнена анкета;

(ОБОВ’ЯЗКОВЕ ЗАПОВНЕННЯ ВСІХ ПУНКТІВ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ!)

  1. Закордонний паспорт:

 – Термін дії паспорта не менше 6 міс. по закінченню поїздки;    

 – Наявність не менше двох чистих сторінок.

  1. Копія ВСІХ сторінок попереднього закордонного паспорта (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  2. Копія ВСІХ сторінок внутрішнього українського паспорта (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  3. Дві кольорові фотографії:

– розмір фотографії 3,5 * 4,5;    

– 80% обличчя на світлому фоні;    

– фотографія повинна бути зроблена протягом останніх 6 місяців і не повинна повторюватися на попередніх візах.

  1. Довідка з місця роботи.

Довідка повинна бути на фірмовому бланку з печаткою та підписом, а також зазначенням зарплати за останні 6 місяців з розбивкою по місяцях.

ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:

  1. Заповнена анкета;

(ОБОВ’ЯЗКОВЕ ЗАПОВНЕННЯ ВСІХ ПУНКТІВ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ!)

  1. Закордонний паспорт:

 – Термін дії паспорта не менше 6 міс. по закінченню поїздки;    

 – Наявність не менше двох чистих сторінок.

  1. Копія ВСІХ сторінок попереднього закордонного паспорта (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  2. Копія ВСІХ сторінок внутрішнього українського паспорта (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  3. Дві кольорові фотографії:

– розмір фотографії 3,5 * 4,5;    

– 80% обличчя на світлому фоні;    

– фотографія повинна бути зроблена протягом останніх 6 місяців і не повинна повторюватися на попередніх візах.

  1. Копію свідоцтва про реєстрацію ПП.

ДЛЯ НЕ ПРАЦЮЮЧИХ:

  1. Заповнена анкета;

(ОБОВ’ЯЗКОВЕ ЗАПОВНЕННЯ ВСІХ ПУНКТІВ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ!)

  1. Закордонний паспорт:

 – Термін дії паспорта не менше 6 міс. по закінченню поїздки;    

 – Наявність не менше двох чистих сторінок.

  1. Копія ВСІХ сторінок попереднього закордонного паспорта (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  2. Копія ВСІХ сторінок внутрішнього українського паспорта (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  3. Дві кольорові фотографії:

– розмір фотографії 3,5 * 4,5;    

– 80% обличчя на світлому фоні;    

– фотографія повинна бути зроблена протягом останніх 6 місяців і не повинна повторюватися на попередніх візах.

  1. Довідка з банку про стан рахунку (залишок на рахунку повинен становити не менше 2000 $).

ДЛЯ ДІТЕЙ:

  1. Заповнена анкета;

(ОБОВ’ЯЗКОВЕ ЗАПОВНЕННЯ ВСІХ ПУНКТІВ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ!)

  1. Закордонний паспорт або дитячий проїзний документ + копія ВСІХ сторінок (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);

 – Термін дії паспорта не менше 6 міс. по закінченню поїздки;    

 – Наявність не менше двох чистих сторінок.

  1. Копія ВСІХ сторінок попереднього закордонного паспорта або дитячого проїзного документа (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  2. Копія свідоцтва про народження;
  3. Дві кольорові фотографії:

– розмір фотографії 3,5 * 4,5;    

– 80% обличчя на світлому фоні;    

– фотографія повинна бути зроблена протягом останніх 6 місяців і не повинна повторюватися на попередніх візах.

  1. Довідка з навчального закладу.

ВАЖЛИВО! Якщо дитина (до 18 років) їде з одним з батьків, необхідно надати оригінал нотаріально завіреної довіреності на вивезення дитини від другого батька.

ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:

  1. Заповнена анкета;

(ОБОВ’ЯЗКОВЕ ЗАПОВНЕННЯ ВСІХ ПУНКТІВ БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ!)

  1. Закордонний паспорт:

 – Термін дії паспорта не менше 6 міс. по закінченню поїздки;    

 – Наявність не менше двох чистих сторінок.

  1. Копія ВСІХ сторінок попереднього закордонного паспорта (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  2. Копія ВСІХ сторінок внутрішнього українського паспорта (по 2 розвороту на аркуші А4, дотримуючись послідовності сторінок);
  3. Дві кольорові фотографії:

– розмір фотографії 3,5 * 4,5;    

– 80% обличчя на світлому фоні;    

– фотографія повинна бути зроблена протягом останніх 6 місяців і не повинна повторюватися на попередніх візах.

  1. Копія пенсійного посвідчення;
  2. Виписка з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців або довідка з банку про стан рахунку (залишок на рахунку повинен становити не менш ніж 2000 $);
  3. Копія медичної страховки (для туристів, які досягли 60-річного віку).